Sebastians Myhre sin reise mot stjernene - les hans historie i Prepp Magasin

Vi er stolte over å kunne dele at FYR Bistronomi & Bar er omtalt i Prepp Magasin! Artikkelen "Stjerner i sikte" gir et innblikk i Sebastian Myhres fascinerende reise fra lærling til anerkjent restauranteier og hans tanker om årets Michelin-utdeling.

Les hele artikkelen her (krever registrering).


Kort om artikkelen

Sebastian Myhre, en landslagskokk og restauranteier, har hatt en bemerkelsesverdig karriere. Fra hans tidlige dager på Etterstad videregående skole til hans ambisiøse planer for Stallen og FYR Bistronomi, har Myhre alltid hatt et klart mål: å skape spisesteder i verdensklasse. Hans dedikasjon til bærekraftig drift har også resultert i at begge restaurantene har fått den grønne stjernen fra Michelin-guiden.

Artikkelen utforsker også Myhres beslutning om å takke nei til tilbud fra verdenskjente restauranter som Noma og Per Se, og hans engasjement i Norges Kokkelandslag. Myhre deler sine refleksjoner om bransjen og fremtidige ambisjoner for sine restauranter.

Les hele historien

Les hele historien og lær mer om Sebastian Myhres reise mot Michelin-stjernene i Prepp Magasin.


Holde deg oppdatert - alltid

Vi håper våre gjester finner artikkelen interessant og anbefaler å abonnere på vårt nyhetsbrev for å være blant de første som får vite om nye menyer, arrangementer og eksklusive tilbud.


Neste
Neste

Michelin-utdelingen 2024: Prepp Magasin tok en prat med Sebastian