Michelin-utdelingen 2024: Prepp Magasin tok en prat med Sebastian

Vi er glade for å kunne dele at FYR Bistronomi & Bar nylig har blitt omtalt i Prepp Magasin. Artikkelen, "Dette tror stjernerestaurantene om Michelin-guiden 2024" gir innsikt i tankene til noen av Norges fremste restauranter rundt den kommende Michelin-utdelingen. Les hele artikkelen her.


Tanker om Michelin-guiden 2024

Sebastian Myhre, som driver både Stallen og FYR Bistronomi, deler sine tanker om årets utdeling. Stallen har en stjerne og begge restaurantene har fått den grønne stjernen for bærekraftig drift. Myhre uttrykker spenning og håp om å beholde stjernen, samtidig som han nevner at FYR Bistronomi er en sterk kandidat i Oslo.

– Jeg har fått en invitasjon til Helsinki, og jeg regner med at man ikke blir bedt dit for å være vitne til at man mister stjernen, sier Myhre. – Vi er i en forsvarsposisjon for første gang, og jeg er veldig spent, men magefølelsen sier at vi beholder vår ene stjerne.

Andre potensielle stjernekandidater

Myhre trekker også frem andre kandidater i den norske restaurantbransjen, som Jimmy Øiens restaurant Rest, som han mener har gode sjanser til å få sin første stjerne.

– Rest er et navn som dukker opp like ofte i stjernediskusjonene som det À L’aise gjorde i 2023. De har et godt konsept og Jimmy er utrolig flink. Det ville overraske meg stort om de ikke får noe, forteller Myhre.

Bærekraft i fokus

Artikkelen i Prepp fremhever også viktigheten av bærekraft i restaurantbransjen, noe som er et sentralt fokus for både Stallen og FYR Bistronomi. Begge restaurantene har mottatt den grønne stjernen, en utmerkelse for deres innsats innen bærekraftig drift.

Les mer i Prepp Magasin

For en dypere forståelse av tankene og forventningene rundt Michelin-guiden 2024, kan du lese hele artikkelen i Prepp Magasin her.


Holde deg oppdatert - alltid

Vi håper våre gjester finner artikkelen interessant og anbefaler å abonnere på vårt nyhetsbrev for å være blant de første som får vite om nye menyer, arrangementer og eksklusive tilbud.


Forrige
Forrige

Sebastians Myhre sin reise mot stjernene - les hans historie i Prepp Magasin